facebook
BOX NOW with 2€
BOX NOW with 2€

Ιστολόγιο

 1. Πάσχα με την Stanley Jr toys

  Αγαπητή Νονά και Αγαπητέ Νονέ,

  Η άνοιξη έχει φτάσει και μαζί της έρχεται ένα από τα πιο χαρούμενα και αναμενόμενα γεγονότα του έτους, το Πάσχα! Και τι καλύτερο από το να χαρίσεις για δώρο στους μικρούς μας φίλους ένα παιχνίδι που θα τους εκπαιδεύσει, θα τους διασκεδάσει και θα τους δώσει χαρά; Ανακαλύψτε την συλλογή μας από Ξύλινες-  Πλαστικές κατασκευές, Αληθινά παιδικά Εργαλεία κήπου και αξεσουάρ που θα ενθαρρύνουν τα παιδιά να εξερευνήσουν, να φανταστούν και να δημιουργήσουν.

  Για να κάνουμε όμως, το φετινό Πάσχα ακόμα πιο ξεχωριστό, έχουμε μια εκπληκτική προσφορά για εσάς! Αρχικά, με το κουπόνι: EGG, έχετε -10% σε όλα τα προϊόντα Stanley Jr Toys, αλλά και με κάθε παραγγελία θα λάβετε δωρεάν μια πανέμορφη Πασχαλινή λαμπάδα!

  Μην ξεχνάτε ότι, Stanley Jr Toys είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο Πασχαλινό δώρο! Επιλέξτε κάτι που θα

  Περισσότερα »
 2. Πως να διαλέξω το κατάλληλο παιχνίδι ανάλογα με την ηλικία του παιδιού μου ;

  Η επιλογή του κατάλληλου παιχνιδιού για το παιδί σας μπορεί να είναι μια διαδικασία που προκαλεί ανησυχία, για αυτό είμαστε εμείς εδώ! Τα παιχνίδια ???????????????????????????? ???????? ???????????????? δεν είναι μόνο εργαλεία διασκέδασης, αλλά και μέσα μάθησης που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη κρίσιμων δεξιοτήτων. Ας δούμε λοιπόν, πώς μπορείτε να επιλέξετε σωστά, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας.


  ✅ Για Βρέφη και Νήπια (0-2 Ετών): Σε αυτή την περίπτωση, το ιδανικό θα ήταν να εστιάσετε στην εξερεύνηση! Τα βρέφη και τα νήπια αρχίζουν να εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους μέσα από τις αισθήσεις τους. Προτιμήστε, λοιπόν, παιχνίδια που τονώνουν την αφή, την όραση και την ακοή.
  Προτεινόμενο παιχνίδι: https://bit.ly/3Vf33rg


  ✅Για Προσχολική Ηλικία (3-5 Ετών): Σε αυτή την ηλικία, τα παιδιά

  Περισσότερα »
 3. Η Μουσική της Φύσης !

  Καλωσήρθατε σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα φυτά χορεύουν στους ήχους της μουσικής! Εσείς γνωρίζατε ότι υπάρχει ένα φυτό που χορεύει στους ήχους της μουσικής; Κι όμως, καλά διαβάστε! Υπάρχει και ονομάζεται Mimosa pudica, γνωστό και ως "ευαίσθητο φυτό" ή "φυτό της αίσθησης”. Συγκεκριμένα, μπορεί να αντιδρά όταν το αγγίζετε ή όταν αναπαράγεται μουσική κοντά του, κλείνοντας τα φύλλα του σαν να "κοιτάζουν την ώρα".

   

  Εσείς μπορείτε άραγε να δημιουργήσετε το δικό σας μαγικό φυτό και να βιώσετε αυτή την διασκεδαστική εμπειρία μαζί με τους μικρούς μας #Stanely Κηπουρούς; 

  Ενθαρρύνετε τους, να ανακαλύψουν τα θαύματα της φύσης και να έρθουν πιο κοντά με την φύση. 

   

  ⭐Ανακαλύψτε όλα τα εργαλεία που μπορεί να χρειαστείτε για το δικό σας μαγικό φυτό: https://bit.ly/4bwB4JE

  Περισσότερα »
 4. Ας γνωριστούμε λίγο καλύτερα..

  Πίσω από κάθε εταιρεία υπάρχει μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη από αφοσίωση, αγάπη και όραμα.  Έτσι και, η Stanley Jr Toys   δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά για εμάς με την απλή αλλά δυνατή αγάπη για τα εργαλεία και τη δημιουργία. Το 2020, αποφασίσαμε να μοιραστούμε την αγάπη αυτή με παιδιά και ενήλικες, με στόχο να γίνουν προσβάσιμα όλα τα εργαλεία, αξεσουάρ, αλλά και οι Ξύλινες ή Πλαστικές κατασκευές της Stanley Jr μέσω μιας ιστοσελίδας. Τα παιδιά εμπλέκονται σε μια δημιουργική ενασχόληση, αφού κατασκευάζουν από το μηδέν ξύλινα παιχνίδια ή και κατασκευές. Με λίγα λόγια, οι μικροί μας φίλοι μετατρέπονται πλέον σε μάστορες και κηπουρούς, κάνουν DIY κατασκευές, βοηθούν στις εργασίες του κήπου ή σπιτιού ή ακόμη φυτεύουν και τους δικούς τους σπόρους. Το αίσθημα επίτευξης που προκύπτει όταν δουν το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς τους διαμορφώνει θετικές εμπειρίε

  Περισσότερα »
 5. Δώρα Δημιουργικότητας

   

  Η επιλογή του τέλειου Δώρου για ένα παιδί είναι δύσκολη απόφαση.. Με τόσες επιλογές στην αγορά, πως μπορούμε να βρούμε κάτι που να ενθαρρύνει την δημιουργικότητα, την εκπαίδευση και ταυτόχρονα την διασκέδαση του; Κι όμως, η Stanley Jr Toys συνδυάζει όλα τα παραπάνω!

   

  Για αυτό, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις πιο ευφάνταστες ιδέες δώρων που θα ενθαρρύνουν την δημιουργικότητα και την ανάπτυξη των παιδιών,

   

  Ολοκληρωμένα Set για ατελείωτο παιχνίδι✨:

  Ξύλινες Κατασκευές που Συναρμολογείς & Ζωγραφίζεις✨:

  • Παιδικό Αεροπλάνο: https
  Περισσότερα »
 6. Κατασκευάζοντας την Διασκέδαση!

  Η παιδική ηλικία είναι γεμάτη φαντασία, ανακαλύψεις και δημιουργικότητα. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να αξιοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια και περιέργεια των παιδιών για να τα εκπαιδεύσουμε και να τα διασκεδάσουμε ταυτόχρονα; Στο Stanley Jr Toys, τα ξύλινα παιχνίδια και οι κατασκευές δεν είναι απλώς παιχνίδια. Τα παιδιά μαθαίνουν να κατανοούν το πώς λειτουργούν τα πράγματα γύρω μας και πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι νέο.

   

  Ποιες δεξιότητες μπορούν όμως να αναπτύξουν τα παιδιά με τις Ξύλινες Κατασκευές της Stanley Jr; 

   

  1. ⭐Λύση προβλημάτων: Τα παιδιά πρέπει να σκεφτούν πώς να συναρμολογήσουν τα κομμάτια και να βρουν λύσεις για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν.
  2. ⭐Ακρίβεια: Η κατασκευή απαιτεί ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν και αυτή τη δεξιότητα.   
  3. ⭐Επιμονή: Ολοκληρώνοντας μεγάλες κατασκευές, τα παιδιά μαθαίνουν την αξία της υπομονής και της επιμονής.
  Περισσότερα »
 7. Ανακαλύπτοντας τον Κόσμο της Μάθησης με τα Παιχνίδια Stanley Jr Toys

  Τα παιδικά χρόνια είναι κρίσιμα για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και της γνώσης των μικρών μας φίλων.Και τι καλύτερο από το να μάθουν παίζοντας; 

  Στο Stanley Jr Toys , πιστεύουμε στην εκπαιδευτική αξία της διασκέδασης και αυτό είναι κάτι που αντικατοπτρίζεται σε κάθε προϊόν που προσφέρουμε, όπως στις ξύλινες κατασκευές ή στα πραγματικά παιδικά εργαλεία. Ξέρετε όμως τι κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό τα παιχνίδια της Stanley; Τα παιχνίδια δεν είναι μόνο για τα παιδιά, απευθύνονται σε όλους! Εκτός από το ρόλο τους ως υποστηρικτές και παρατηρητές, οι γονείς μπορούν να ενσωματωθούν πλήρως στη διασκέδαση και τη μάθηση. Μαζί μπορείτε να ανακαλύψετε τον κόσμο των παιχνιδιών, να συναρμολογήσετε μια Ξύλινη Κατασκευή από την αρχή και να την κάνετε δική σας με χρώματα και τη φαντασία σας. Και όπως λέμε εμείς, η μάθηση δεν είναι ποτέ βαρετή όταν είστε

  Περισσότερα »
 8. Φυτεύω και Δημιουργώ με Stanley Jr

  Αγαπητοί μας Stanley Jr φίλοι, ξέρετε πιο είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά χόμπι για εσάς και την οικογένεια σας;

  Η φύτευση σπόρων στον Κήπο του σπιτιού σας! Η όλη διαδικασία μπορεί να προσφέρει ατελείωτο γέλιο, αλλά να είστε σίγουροι ότι αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει σίγουρα!

  Και που ξέρετε, μπορεί να βάλετε τα γυαλιά στην μαμά και στον μπαμπά!

  Βήμα 1: Έλεγξε το φακελάκι που έχετε προμηθευτεί, για το πότε είναι η κατάλληλη εποχή σποράς.

  Βήμα 2: Σκάψτε το χώμα για να είναι ελαφρύ και χωρίς σβώλους.

  Βήμα 3: Βάλτε ομοιόμορφα και ισόποσα το χώμα στη κάθε θέση & πατήστε ελαφρά με το χέρι σας.

  Βήμα 4: Ποτίστε το χώμα με μικρή ποσότητα νερού.

  Βήμα 5: Φυτέψτε τους σπόρους τοποθετώντας αρκετούς στη μια σας παλάμη και με το άλλο χέρι, βάλτε τους έναν – έναν στο χώμα, αφήνοντας μεταξύ τους κάποια απόσταση.

  Βήμα 6:

  Περισσότερα »
TextforAmea